flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Шановні відвідувачі та учасники судових процесів!

12 травня 2020, 11:13

  Постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID – 19» від 11.03.2020 року № 211 в Україні введено та подовжено карантин до 22 травня 2020 року.

Враховуючи вказану постанову, а також з метою убезпечити відвідувачів суду, нагадуємо, що функціонує підсистема «Електронний суд».

Всі документи (апеляційні скарги, заяви, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) можливо надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд»https://cabinet.court.gov.ua/login, поштою, факсом або дистанційними засобами зв’язку.

Також, Ви можете подати до суду клопотання про отримання процесуальних документів у електронному вигляді, судових повісток у вигляді SMS-повідомлень  через підсистему «Електронний суд».

Шановні учасники судових процесів, звертаємось до Вас із проханням утриматися від участі в судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов'язкової присутності.

Відповідно до вимог процесуального законодавства, учасник справи має право заявити клопотання про слухання справи  в режимі відеоконференції, розгляд справи за його відсутності або про відкладення розгляду справи на час карантину.

Незважаючи на вжиті заходи дезінфекції в приміщенні суду, прохання за можливості використовувати альтернативні шляхи звернення до суду.

Нагадуємо способи звернення до суду:

Поштова адреса суду: 93404, Луганська область, м.Сєвєродонецьк,  бульвар Дружби Народів, 16

Електронна пошта суду - е-mail: inbox@lga.court.gov.ua

Телефон-факс (06452) 4-22-13

Довідку по справах можна отримати у відділі забезпечення судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ (канцелярії суду) за тел.(06452) 4-22-37

Також, в холі суду, на першому поверсі розміщено скриньку для вхідної кореспонденції, яка реєструється/обробляється кожні півгодини.

Вся актуальна інформація розміщується на офіційному веб-сайті Луганського апеляційного суду  https://lga.court.gov.ua/sud4810/ та на сторінці у мережі Facebook.

Зауважуємо, що Луганський апеляційний суд продовжує опрацювання письмових та електронних звернень громадян, а також роботу в особливому режимі.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.

  

          Прес служба Луганського апеляційного суду