flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Залишено без змін запобіжний захід стосовно підозрюваної у збуті наркотичних засобів

12 травня 2020, 10:33

    Колегією суддів Луганського апеляційного  суду залишено без змін ухвалу слідчого судді Сєвєродонецького міського суду Луганської області про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою на строк 60 днів та визначено розмір застави стосовно особи, яка підозрюються у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті наркотичних засобів, вчинених повторно (ч.2 ст.307 КК України).

    Сторона захисту підозрюваної звернулася з апеляційною скаргою на ухвалу слідчого судді, просила скасувати ухвалу суду першої інстанції та обрати стосовно підозрюваної запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою.

    За результатами розгляду апеляційний суд постановив: апеляційну скаргу сторони захисту залишити без задоволення, ухвалу слідчого судді залишити без змін.

    Судом взято до уваги, що громадянка «Н» неодноразово притягувалась до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, менше як півроку тому звільнилась з місць позбавлення волі, на шлях виправлення не стала та повторно вчинила новий злочин. А також, відсутність у підозрюваної роботи і постійного джерела доходів, нерухомого та рухомого майна, міцних соціальних зв’язків.

     Тяжкість покарання, яке загрожує  у разі доведення вини громадянки «Н» становить від 6 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 

      Пресслужба Луганського апеляційного суду