flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Відбулась координаційна нарада по підведенню підсумків роботи місцевих судів Луганської області за 2019 рік

17 лютого 2020, 18:00

     14 лютого 2020 року в Луганському апеляційному суді відбулася координаційна нарада з головами місцевих судів Луганської області з підведення підсумків роботи місцевих судів Луганської області за 2019 рік під головуванням голови Луганського апеляційного суду Володимира Гаврилюка, за участю начальника ТУ ДСА в Луганській області Ігора Савенка та запрошених голів місцевих судів.

      З вступним словом виступив голова суду Володимир Гаврилюк.

     На порядку денному обговорювались наступні питання:

  • Щодо якості здійснення правосуддя місцевими судами Луганської області за 2019 рік доповів заступник голови Луганського апеляційного суду  А.Белах.
  • Керівник ТУ ДСА України в Луганській області І.Савенко проінформував про організаційне та фінансове забезпечення діяльності місцевих судів Луганської області за 2019 рік та окреслив перспективи на майбутнє.

 З особливостями винесення суддями першої інстанції ухвал, які скасовані в апеляційному порядку присутніх ознайомила секретар судової палати з розгляду цивільних справ В.Коновалова.

  • Секретар судової палати з розгляду кримінальних справ – Ю.Савич доповів про окремі порушення норм КПК України і КУпАП суддями місцевих судів.

 

     Усі обговорені питання взято присутніми до уваги та заплановані шляхи їх вирішення.

         З детальною інформацією щодо показників діяльності місцевих судів Луганської області можна ознайомитись на офіційному сайті ТУ ДСА України в Луганській області.

 

         Прес служба суду