flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Керівником апарату проведено нараду з апаратом суду

04 лютого 2020, 17:03

    04 лютого 2020 року керівником апарату Луганського апеляційного суду Олександром Савчуком було проведено оперативну нараду з апаратом суду щодо інформування про роботу суду за 2019 рік.

Під час наради були підведені підсумки діяльності всіх відділів ЛАС, їх якості роботи та наголошено на здобутках апарату, які були досягнуті, вцілому.

З інформацією про діяльність відділу забезпечення діяльності судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ виступила начальник Алла Ковальова.

Начальник відділу Аліна Шматко підбила підсумки роботи відділу діловодства та обліку звернень громадян за 2019 рік.

      Заступник керівника апарату Кирило Беззубенко нагадав усім присутнім на неухильному дотриманні правил внутрішнього трудового розпорядку, правил поведінки та етики державних службовців і працівників апарату суду під час виконання ними службових обов’язків. Крім того, закцентовано увагу державних службовців та працівників патронатної служби на тому, що триває щорічна компанія по заповненню Декларацій про доходи осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2019 рік і на новелах в законодавстві з цього питання.

 

    Прес служба суду