flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Стартував ювілейний турнір з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу "Кубка Феміди".

11 листопада 2019, 17:45

09 листопада 2019 року в м. Київ, на тренувальній базі ФК «Динамо» відбулося урочисте відкриття 10го, надзвичайно популярного, ювілейного турніру з міні-футболу серед команд судових установ із розіграшу "Кубка Феміди" ініційований Радою суддів України та Державною судовою адміністрацією України. Метою проведення заходу є популяризація активного способу життя та організація відпочинку працівників судових установ.

 У змаганнях взяли участь 26 команд з різних регіонів України, серед яких, вперше – команда Луганського апеляційного суду. Не можемо не пишатися тим, що учасників змагань вперше зустрічали гімном Луганщини.

Привітав учасників з початком свята футболу та побажав командам вдалої та красивої гри без травм Голова Державної судової адміністрації України Зеновій Холоднюк, який є членом команди ДСА України "Феміда".

З вітальним словом до учасників змагань звернулись представники Конституційного Суду України та Верховного Суду. Зокрема, нещодавно обрана суддя Конституційного Суду України Галина Юровська, яка побажала командам – учасникам натхнення, терпіння, здоров’я та спортивних і професійних здобутків.

Щиро дякуємо учасникам змагань за можливість побачити красиву, коректну та сповнену повагою один до одного гру!

Далі буде!

Прес – служба Луганського апеляційного суду