flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Колектив Луганського апеляційного суду об’єднується для допомоги Збройним Силам України та захисту держави

04 березня 2022, 12:40
       Колектив Луганського апеляційного суду об’єднується для допомоги  Збройним Силам України та  захисту держави
 
       Минув тиждень із початку повномасштабної війни росії проти України. На  території нашої держави йдуть масовані обстріли,  гинуть мирні люди, під ворожими ударами збройних сил рф опинилися житлові будинки, школи, дитсадки, об’єкти критичної інфраструктури.
 
      24  лютого  2022 року в Україні запроваджено воєнний стан.  Робота Луганського апеляційного суду через реальну загрозу життю та здоров’ю працівників суду була вимушено призупинена.  Але зараз ми усі разом всіляко стоїмо на захисті  суверенітету та територіальної цілісності нашої держави від країни-агресора.
 
      Судді та працівники апарату Луганського апеляційного суду надають фінансову  підтримку – перераховують кошти Збройним Силам України, які  сьогодні дають гідну відсіч ворогові.  Деякі співробітники долучилися до лав територіальної оборони та стали на захист рідної землі.
 
      Колектив  апеляційного суду не залишається осторонь та   бере активну  участь у волонтерських програмах для  підтримки армії, тероборони, допомоги цивільному населенню. 
 
      Закликаємо усі органи системи правосуддя Луганської області та України об’єднуватися та допомагати нашій країні тримати оборону. 
 
      Віримо у  Збройні Сили України! Неймовірно пишаємося нашими військовослужбовцями,  їхньою силою та міццю!
 
       Дякуємо усім, хто мужньо боронить кордони України. У цих надскладних умовах наші воїни доводять, що вони – справжні Герої, готові до останнього боротися за честь та свободу країни.
 
      Ми повинні бути сильними!  Ми повинні вірити, що повернемося до мирного життя, будемо, як і раніше,  працювати на благо нашої держави. 
 
      За першої нагоди Луганський апеляційний суд повернеться до роботи. Ми продовжимо забезпечувати  здійснення правосуддя!
 
 РАЗОМ МИ ПЕРЕМОЖЕМО!
 
СЛАВА УКРАЇНІ!
 
СЛАВА ГЕРОЯМ!
 
Колектив Луганського апеляційного суду