flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Колектив Луганського апеляційного суду долучився до урочистостей з нагоди Дня єднання

16 лютого 2022, 14:44

Сьогодні, 16 лютого 2022 року, у Луганському апеляційному суді відбулися урочисті збори з нагоди відзначення в Україні Дня єднання.

Нове державне свято встановлено Указом Президента України від 14 лютого 2022  року  з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість.

Під час звернення до колективу голова суду Віталій Люклянчук наголосив на важливості єднання як в роботі, так і в родинах задля збереження цілісності держави, її мирного та щасливого майбутнього.

«Зараз дуже важливо показати, що ми – усі разом, ми – єдині.  Сподіваємося, що завдяки нашим військовослужбовцям Збройних Сил України, дипломатичним службам не буде ніяких загроз як в нашій області, так і в державі в цілому. Військові зможуть дати відсіч на фронті. Водночас завдання кожного з нас – давати відсіч у свідомості, бути згуртованими та об’єднувати свої зусилля. Слава Україні», – зазначив голова суду.

О 10.00 в апеляційному суді пролунав Державний Гімн України.  Державний прапор України встановлено на адміністративній будівлі суду постійно.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду