flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Віталій Люклянчук привітав теруправління Служби судової охорони у Луганській області з другою річницею створення

10 січня 2022, 17:58

Сьогодні, 10 січня 2022 року, голова Луганського апеляційного суду Віталій Люклянчук взяв участь в урочистому заході з нагоди другої річниці створення територіального управління Служби судової охорони у Луганській області.

У вітальному слові Віталій Люклянчук подякував судовим охоронцям за гідне та відповідальне несення служби, забезпечення повноцінної безпеки та підтримання  громадського порядку у судових установах Луганщини.

«За два роки роботи в регіоні ви пройшли непростий шлях становлення у складі нового державного органу та досягли значних результатів. Сьогодні ми можемо впевнено сказати, що Службі судової охорони на Луганщині вдалося стати надійним щитом під час здійснення незалежного правосуддя», – наголосив голова апеляційного суду.

Він побажав колективу нових здобутків, не зупинятися на досягнутому та усім разом піднімати авторитет судової влади в нашій державі.

За вагомий внесок у зміцнення законності, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди святкової дати двох працівників Служби заохочено подяками голови Луганського апеляційного суду.

З привітаннями від імені суддівського корпусу Луганщини на заході також виступила голова Луганського окружного адміністративного суду Тетяна Смішлива.

Після урочистої частини начальник територільного управління Служби судової охорони у Луганській області Вячеслав Абрамов провів для гостей ознайомчу екскурсію приміщенням, що розміщується у місті Лисичанськ. Також очільник відомства презентував спецзасоби, які використовують судові охоронці під час несення служби.

Пресслужба Луганського апеляційного суду