flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк взяв участь в урочистостях з нагоди сьомої річниці створення Національної Гвардії України

26 березня 2021, 17:05

26 березня в Україні відзначається День Національної Гвардії.

Свято встановлено згідно з Указом Президента України від 18 березня 2015 року «…враховуючи значення та роль Національної гвардії України у виконанні завдань із забезпечення державної безпеки та оборони держави, захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку».

26 березня в приміщені Сєвєродонецького музичного училища ім. С.С. Прокоф’єва відбувся урочистий захід з нагоди професійного свята військовослужбовців. Привітати нацгвардійців завітав Голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк.

 

За високі показники в службово – бойовій діяльності, старанність та наполегливість в оволодінні військовою справою, сумлінність та мужність під час виконання бойових завдань в районі проведення операції Об’єднаних сил на території Луганської області, виконання завдання з охорони громадського порядку та громадської безпеки в містах Рубіжне та Сєвєродонецьк, конвоювання підсудних та з нагоди святкування 7-ї річниці створення Національної Гвардії України, Володимир Гаврилюк нагородив почесними грамотами Луганського апеляційного суду  особовий склад стрілецького батальйону з конвоювання екстрадиції охорони підсудних та охорони громадського порядку військової частини 3035 Національної гвардії України. 

Вітаючи військовослужбовців, Голова Луганського апеляційного суду  подякував усім захисникам за сумлінне ставлення до виконання військового обов’язку, старанність, патріотизм та незламну громадську позицію.

Пресслужба Луганського апеляційного суду