flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Шановні відвідувачі суду та учасники судових процесів!

22 жовтня 2021, 15:02

Луганський апеляційний суд продовжує працювати в штатному режимі, але, з метою убезпечення відвідувачів та працівників суду від розповсюдження хвороби та масового поширення вірусної інфекції, просимо, за можливості, утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають Вашої обов’язкової присутності, а також від особистого відвідування суду для подачі заяв, скарг, клопотань та інших документів.

Всі документи (апеляційні скарги, заяви, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) можливо надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд»:https://cabinet.court.gov.ua/login, поштою, факсом або дистанційними засобами зв’язку.

також, Ви можете подати до суду клопотання-заяву про отримання процесуальних документів у електронному вигляді, судових повісток у вигляді SMS-повідомлень через підсистему «Електронний суд».

Зауважуємо, що Луганський апеляційний суд продовжує опрацювання письмових та електронних звернень громадян, а також роботу в особливому режимі.

Нагадуємо способи звернення до суду:

Поштова адреса суду: 93404, Луганська область, м.Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, 16

Електронна пошта суду - е-mail: inbox@lga.court.gov.ua

Телефон-факс (06452) 4-22-13

Довідку по справах можна отримати у відділі забезпечення судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ (канцелярії суду) за тел. (06452) 4-22-37

 

Актуальна інформація розміщується на офіційному веб-сайті Луганського апеляційного суду https://lga.court.gov.ua/sud4810/ та на офіційній сторінці суду у соціальній мережі Facebook.

 

Луганський апеляційний суд закликає усіх відвідувачів суду максимально використовувати електронний формат доступу до судочинства та  утриматися від відвідин суду, якщо у вас наявні ознаки будь-якого вірусного/респіраторного захворювання.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.

Наказ Голови суду від 17.03.2020р.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду