flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Заступник керівника апарату Луганського апеляційного суду – сертифікований тренер з впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду

28 вересня 2020, 12:38

В рамках Ініціативи “Модельні Суди”, у період з 15 липня по 07 серпня 2020 року, Проєктом ЄС «Право - Justice» було проведено навчальний курс для топ 20–ки майбутніх тренерів «Підготовка тренерів з впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду», в якому взяв участь і заступник керівника апарату Луганського апеляційного суду Кирило Беззубенко.

Протягом навчання учасники слухали лекції стосовно спілкування із вразливими категоріями відвідувачів суду, інвентаризації послуг, управління конфліктами та кризового втручання.

По завершенню курсу заступник керівника апарату підготував навчальний проект на тему: «Створення служби для вразливих потерпілих та свідків у суді», який був по праву високо оцінений міжнародними експертами. А вже 25 вересня у м.Одеса відбувся завершальний етап навчального курсу під час якого учасники семінару отримали сертифікати про успішне завершення курсу.

Пишаємось ще однією заслугою нашого колеги, вітаємо із отриманням сертифікату тренера та бажаємо не зупинятись на досягнутому!

Он-лайн трансляцію конференції «Впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду» можна подивитись за посиланням

Пресслужба Луганського апеляційного суду