flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Луганським апеляційним судом задоволено апеляційну скаргу на користь сєвєродончанина за позовом ТОВ «ЛЕО»

21 липня 2020, 15:39

У жовтні 2019 року товариство з обмеженою відповідальністю «ЛЕО» звернулось з позовною заявою стосовно мешканця м.Сєвєродонецьк, громадянина К. до Сєвєродонецького міського суду Луганської області про стягнення заборгованості за спожиту електричну енергію.

В обґрунтування позовних вимог позивач посилався на те, що ТОВ «ЛЕО» здійснювало постачання електричної енергії громадянину К., в порушення умов чинного законодавства та умов договору відповідач своєчасно та в повному обсязі не здійснив оплату за спожиту електроенергію, внаслідок чого виникла зазначена заборгованість.

Даний факт змусив ТОВ «ЛЕО» звернутись до суду за стягненням заборгованості.

Рішенням Сєвєродонецького міського суду Луганської області позов ТОВ «ЛЕО» було задоволено та стягнуто з громадянина К. заборгованість за спожиту електроенергію в сумі 2200 грн  та судові витрати у сумі 1921.00 грн.

Відповідачем було подано апеляційну скаргу, в якій громадянин К. просив скасувати в повному обсязі рішення суду першої інстанції.

Колегією суддів судової палати з розгляду цивільних справ Луганського апеляційного суду рішення Сєвєродонецького міського суду Луганської області скасовано та ухвалено нове, яким ТОВ «ЛЕО» у задоволенні позову до громадянина К. про стягнення заборгованості за спожиту електричну енергію відмовлено за необґрунтованістю позову.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду