flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Покарання за надання неправомірної вигоди службовій особі

17 червня 2020, 09:11

Луганським апеляційним судом ухвалено новий вирок, яким обвинуваченому призначено покарання у виді двох років позбавлення волі.

Довідково: 30 листопада 2019 року житель Марківського району,

маючи не погашену в установленому порядку судимість після звільнення з місць позбавлення волі, переслідуючи мету уникнення кримінальної відповідальності за інкриміновані йому органом досудового розслідування кримінальні правопорушення, які перебувають на судовому розгляді, здійснив спробу перетину державного кордону України для подальшого переховування від правоохоронних органів на території РФ.

Під час проходження паспортного контролю на міжнародному пункті пропуску «Танюшівка» зловмисник за безперешкодне проходження процедури перетину держкордону надав інспектору прикордонної служби неправомірну вигоду у розмірі 1000 гривень.

Вироком Новопсковського районного суду громадянина А. було визнано винним та засуджено до 2 років обмеження волі за надання неправомірної вигоди службовій особі прикордонної служби (ч. 1 ст. 369 КК України).

Стороною обвинувачення було подано апеляційну скаргу.

Луганським апеляційним судом ухвалено новий вирок, яким з огляду на минуле обвинуваченого, ступінь тяжкості вчиненого злочину, призначено засудженому 2 роки позбавлення волі.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду