flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Сєвєродончанина покарано за вчинення домашнього насильства

10 червня 2020, 09:06

Луганським апеляційним судом залишено без змін постанову суду першої інстанції, апеляційну скаргу особи, яка вчинила домашнє насильство стосовно малолітньої доньки -  без задоволення.

Довідково: 22.04.2020 року за місцем свого проживання, громадянин Т., стосовно якого було складено протокол про адміністративне правопорушення, вчинив насильство стосовно своєї малолітньої доньки 2009 р.н., а саме: висловлювався в її адресу нецензурною лайкою, хватав за шию, сильно кричав дитині на вухо, внаслідок чого у потерпілої пішла кров з вуха, штовхнув, в результаті чого вона впала та вдарилась об кут меблів, «швидка допомога» констатувала забій хребта.

Постановою Сєвєрдонецького міського суду Луганської області від 12 травня 2020 року громадянина Т. було визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення передбаченого ч.1 ст.173-2 КУпАП (Вчинення домашнього насильства, насильства за ознакою статті, невиконання термінового заборонного припису або неповідомлення про місце свого тимчасового перебування) та накладено адміністративне стягнення у виді 7 діб адміністративного арешту.

Громадянином Т. було подано апеляційну скаргу, де він зазначив, що вину свою не визнає та вважає постанову суду першої інстанції незаконною, необґрунтованою та такою, що підлягає скасуванню.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні  апеляційну скаргу громадянина Т., дослідивши матеріали справи та перевіривши доводи апеляційної скарги, Луганський апеляційний суд дійшов висновку: апеляційну скаргу правопорушника залишити без задоволення, а постанову Сєвєроднецького міського суду Луганської області, якою громадянина Т. притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.173 – 2 КУпАП – без змін.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду