flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Шановні відвідувачі та учасники судових процесів! Карантин подовжено до 22 червня 2020 року

27 травня 2020, 11:05

Постановою Кабінету Міністрів України «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів» від 20.05.2020 року № 392 в Україні подовжено карантин до 22 червня 2020 року.

Враховуючи вказану постанову, а також з метою убезпечити відвідувачів суду, нагадуємо, що функціонує підсистема «Електронний суд».

Всі документи (апеляційні скарги, заяви, відзиви, пояснення, клопотання, тощо) можливо надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд»https://cabinet.court.gov.ua/login, поштою, факсом або дистанційними засобами зв’язку.

Також, Ви можете подати до суду клопотання про отримання процесуальних документів у електронному вигляді, судових повісток у вигляді SMS-повідомлень  через підсистему «Електронний суд».

Шановні учасники судових процесів, звертаємось до Вас із проханням утриматися від участі в судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов'язкової присутності.

Відповідно до вимог процесуального законодавства, учасник справи має право заявити клопотання про слухання справи  в режимі відеоконференції, розгляд справи за його відсутності або про відкладення розгляду справи на час карантину.

Незважаючи на вжиті заходи дезінфекції в приміщенні суду, прохання за можливості використовувати альтернативні шляхи звернення до суду.

Нагадуємо способи звернення до суду:

Поштова адреса суду: 93404, Луганська область, м.Сєвєродонецьк,  бульвар Дружби Народів, 16

Електронна пошта суду - е-mail: inbox@lga.court.gov.ua

Телефон-факс (06452) 4-22-13

Довідку по справах можна отримати у відділі забезпечення судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ (канцелярії суду) за тел.(06452) 4-22-37

Також, в холі суду, на першому поверсі розміщено скриньку для вхідної кореспонденції, яка реєструється/обробляється кожні півгодини.

Вся актуальна інформація розміщується на офіційному веб-сайті Луганського апеляційного суду  https://lga.court.gov.ua/sud4810/ та на сторінці у мережі Facebook.

Зауважуємо, що Луганський апеляційний суд продовжує опрацювання письмових та електронних звернень громадян, а також роботу в особливому режимі.

Просимо поставитись з розумінням до тимчасових профілактичних заходів.

  

          Прес служба Луганського апеляційного суду