flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Шановні відвідувачі Луганського апеляційного суду!

17 березня 2020, 10:48

Постановою Кабінету Міністрів України «Про запобігання поширенню на території України короновірусу COVID – 19» від 11.03.2020 року № 211 в Україні введено карантин з 12 березня до 03 квітня 2020 року.

Враховуючи вказану постанову, а також з метою убезпечити відвідувачів суду, нагадуємо, що функціонує підсистема «Електронний суд». Всі необхідні документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) можливо надавати суду в електронному вигляді на електронну адресу суду, через особистий кабінет в системі «Електронний суд», поштою, фактом або дистанційними засобами зв’язку.

Шановні учасники судових процесів, звертаємося до вас з проханням користуватися можливістю участі у розгляді судових справ за допомогою відеоконференцзв'язку та утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають вашої обов'язкової присутності.

Відповідно до вимог процесуального законодавства, учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Зауважуємо, що Луганський апеляційний суд продовжує опрацювання письмових та електронних звернень громадян, а також роботу в особливому режимі.

Незважаючи на вжиті заходи дезінфекції в приміщенні суду, прохання за можливості використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (електронну пошту та телефон):

E-mail:

inbox@lga.court.gov.ua

Канцелярія суду:

(06452) 4-22-37

Просимо вибачення за незручності, які не залежать від організації роботи суду.

  Пресслужба Луганського апеляційного суду