flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

В Луганському апеляційному суді проведено інструктаж з правил пожежної безпеки

28 лютого 2020, 16:13

     На виконання вимог діючого законодавства України, з метою обізнаності працівників суду щодо дотримання Правил пожежної безпеки, підтримання належного рівня пожежної безпеки, захисту життя i здоров'я громадян, приватної, колективної та державної власностi вiд пожеж, в Луганському апеляційному суді постійно проводяться інструктажі з питань пожежної безпеки.

  

     Тож, сьогодні, 28 лютого до Луганського апеляційного суду завітав начальник  відділу пожежної безпеки ГУ ДСНС в Луганській області Юрій Дегтярьов з метою проведення лекції щодо правил пожежної безпеки.

      Співробітник відділу пожежної безпеки розповів про перші дії при виникненні пожежі або її ознак, звернув увагу на план дії при евакуації, а також, розповів про види вогнегасників та продемонстрував правила  користування порошковим вогнегасником у разі виникнення пожежі.

 Начальником відділу матеріально технічного забезпечення Луганського апеляційного суду Марією Сінько було наголошено на обов’язковому дотриманні правил пожежної безпеки співробітниками суду у випадку пожежі.

Прес служба Луганського апеляційного суду