flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Прозорість та відкритість діяльності суду – запорука довіри громадян до правосуддя

28 січня 2020, 16:10

     Протягом 2019 року Луганським апеляційним судом велась активна комунікаційна діяльність за різними напрямками, зокрема, висвітлення діяльності суду на офіційному сайті та офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook, проведення круглих столів, семінарів та тренінгів, співпраця з громадськими організаціями, анкетування та опитування громадян – відвідувачів суду та інше.

 

 

  • 201 інформаційне повідомлення на офіційному сайті суду;
  • 23 заходи ( тренінги, семінари, форуми, кругли столи та ін.);
  • Практичне зайняття «Засади організаційної діяльності апеляційного суду»;
  • 2 анонімні опитування та анкетування для громадян та відвідувачів суду;
  • Презентації проєктів ГО «Громадська платформа» з метою підвищення підзвітності судової гілки влади;

Зокрема, 2019 року до Луганського апеляційного суду з робочим візитом завітали представники Відділу регіонального представництва в Донецькій та Луганській областях Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Метою візиту було інспектування забезпечення умов конвоювання та тримання під вартою підозрюваних і засуджених у кримінальних справах, що розглядаються в Луганському апеляційному суді.

     Під час зустрічі було наголошено на існуванні належних загалом умов для тримання в приміщенні суду осіб, що перебувають під вартою, і для відвідувачів суду вцілому, обговорені перспективи подальших комунікаційних відносин та проведення спільних заходів.

 

 

Пріоритетним напрямком діяльності Луганського апеляційного суду залишається підвищення рівня довіри громадян до суду як органу правосуддя, де кожен може захистити свої права, створення умов для забезпечення прозорості діяльності суду та налагодження постійної співпраці із засобами масової інформації з метою висвітлення діяльності суду та формування позитивного іміджу суду.

 

Прес-служба суду