flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Луганський апеляційний суд долучився до святкування Дня Соборності України

22 січня 2020, 11:35

День Соборності України — це особливе свято, покликане нагадати нам: в якому б куточку України ми не мешкали, якою б мовою не спілкувалися, яких релігійних або політичних переконань не дотримувалися, наші серця об’єднані любов`ю до України!

Це свято уособлює справжню волю українського народу бути єдиним цілим.

Сто один рік тому – 22 січня 1919 року – на Софійській площі в Києві відбулася подія, про яку мріяли покоління українських патріотів: на велелюдному зібранні було урочисто проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

 

До святкування Дня Соборності долучилися співробітники Луганського апеляційного суду.  В знак вшанування дня об’єднання Західноукраїнської народної республіки та УНР працівники суду утворили живий ланцюг та розгорнули державний прапор біля будівлі суду.

Сьогоднішнє свято – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. Ми всі віримо, що територіальна цілісність України та її незалежність навіки залишатимуться непорушними. Адже саме в єдності дій ми можемо досягти величної мети – сильної, високорозвиненої, духовно багатої, вільної та демократичної України.

 

Прес служба суду