flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Урочистості з нагоди Дня працівників суду

17 грудня 2019, 09:44

     13 грудня 2019 року у залі Сєвєродонецького коледжу  культури і мистецтв імені Сергія Прокоф’єва відбулися урочисті заходи з нагоди професійного свята – Дня працівників суду.

     Зі святкової сцени з вітальним словом до всіх присутніх звернувся голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк, який зазначив, що почесна й нелегка місія суддів та працівників апарату судів вимагає високого рівня знань, досвіду, наполегливої праці та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі, наполегливості та побажав усім працівникам міцного здоров’я, родинного затишку, благополуччя, енергії, наснаги, вірного служіння ідеалам добра, а також висловив слова вдячності за повсякденну працю та наполегливість при виконанні службових обов’язків.

Діяльність найкращих працівників судової системи Луганської області було відзначено почесними грамотами Луганського апеляційного суду.

 

 

 

Під час церемонії відбулося нагородження кубком «За волю до перемоги», дипломом за участь у X турнірі з міні-футболу «Кубок Феміди» серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя у 2019 році футбольної команди Луганського апеляційного суду, яка відстоювала честь судової системи Луганщини на футбольному турнірі.

 

До привітань приєднався начальник ТУ ДСА України в Луганській області Ігор Савенко, подякував усім за щоденну клопітку працю, самовідданість та порядність, а також побажав усім міцного здоров'я, наснаги благополуччя, впевненості в завтрашньому дні, терпіння та стійкості у відповідальній і благородній справі – зміцненні законності в державі.

 

 

Прес служба

Луганського апеляційного суду