flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

22 липня 2019 року відбулись збори суддів

22 липня 2019, 16:24

22 липня 2019 року в приміщенні Луганського апеляційного суду відбулись загальні збори суддів Луганського апеляційного суду.

На порядку денному були наступні питання:

  1. Інформація щодо візиту представників Луганського апеляційного суду до офісу Ради Європи.

Доповідач: Кострицький В.В.

  1. Внесення змін до персонального складу судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ Луганського апеляційного суду.

Доповідач: Гаврилюк В.К.

  1. Внесення змін до Положення про автоматизовану систему документообігу суду та визначення засад формування колегій суддів судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ Луганського апеляційного суду.

Доповідач: Гаврилюк В.К.

  1. Інформація щодо заохочення суддів у відставці Апеляційного суду Луганської області.

Доповідач: Гаврилюк В.К.

 

Зборами суддів були прийняті наступні рішення.

Інформацію судді Кострицького В.В. щодо візиту представників Луганського апеляційного суду до офісу Ради Європи було прийнято до відома.

Задоволено подання Голови Луганського апеляційного суду Володимира Гаврилюка, вирішено зарахувати суддю Чобура Олександра Володимировича до складу судової палати з розгляду кримінальних справ Луганського апеляційного суду.  

Рішенням зборів суддів Луганського апеляційного суду були внесені зміни до Положення про автоматизовану систему документообігу суду та визначені засади формування колегій суддів судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ Луганського апеляційного суду.          

Крім того, було прийнято рішення звернутись до Ради суддів України з клопотанням щодо звернення до Офісу Президента України стосовно розгляду питання про присвоєння почесного звання «Заслужений юрист України»

Борзаниці Віктору Івановичу судді Апеляційного суду Луганської області у відставці;

Матвєйшиній Ользі Броніславівні судді Апеляційного суду Луганської області у  відставці.

 

Прес-служба суду