flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

В Луганському апеляційному суді проведено круглий стіл на тему: “Як громадськість оцінює діяльність судів”

11 липня 2019, 16:33

10 липня 2019 року в приміщенні Луганського апеляційного суду Громадською організацією «Громадська платформа» було проведено круглий стіл на тему: “Як громадськість оцінює діяльність судів”. У заходу взяли участь суддя-спікер Луганського апеляційного суду Євгенія Тополюк, працівники апарату суду та представники Луганського окружного адміністративного суду.

Метою заходу є погодження аспектів функціонування судів, які на думку учасників судових проваджень, потребують вдосконалення та обговорення впровадження конкретних рекомендацій щодо поліпшення якості та доступності судових послуг.

Голова Громадської організації «Громадська платформа» Сергій Кошель та експерт оцінювання методологічних карток громадського звітування Інна Пархоменко презентували аналітичний звіт за результатами анонімного анкетування за проектом «Підвищення підзвітності судової гілки влади та ефективності її роботи через проведення опитувань учасників судових проваджень з використанням методології карток громадянського звітування (КГЗ) в Луганській області».

 

Прес-служба суду