flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова Луганського апеляційного суду взяв участь у обговоренні оновлення кодексу суддівської етики та коментаря до нього

20 травня 2019, 16:33

17 травня 2019 року у м. Маріуполі відбувся перший круглий стіл в рамках серії регіональних дискусій щодо оновлення положень Кодексу суддівської етики та підготовки коментаря до нього, організований Радою суддів України за підтримки Програми USAID «Нове правосуддя».

У заході взяли участь представники судів Луганської та Донецької областей, представники Ради суддів України та представники Робочої групи з оновлення положень Кодексу суддівської етики та підготовки коментаря до нього.

Голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк в своєму виступі зауважив, що встановлення та реалізація найвищих стандартів суддівської етики є вагомим аспектом забезпечення упевненого розвитку України як правової держави з ефективно функціонуючою, авторитетною та незалежною системою правосуддя та наголосив на важливості оновлення положень Кодексу суддівської етики та підготовки коментаря до нього.

 

Прес-служба суду