flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Суддя Луганського апеляційного суду Юрій Савич пішов у відставку

12 січня 2022, 16:30

11 січня 2022 року Вища рада правосуддя ухвалила рішення звільнити у зв’язку з поданням заяви про відставку суддю, секретаря судової палати з розгляду кримінальних справ Луганського апеляційного суду Юрія Савича.

32 роки трудової діяльності Юрій Миколайович присвятив утвердженню верховенства права, забезпеченню законності та справедливості.

Свій професійний шлях він розпочав у 1989 році в органах прокуратури Луганської області – стажистом на посаді слідчого прокуратури Перевальського району.

У 2002 році одягнув суддівську мантію та склав присягу судді Кам’янобрідського районного суду  міста Луганськ.

У 2008-2018 роках працював суддею Апеляційного суду Луганської області. Після реорганізації у 2019 році його призначено секретарем судової палати з розгляду кримінальних справ Луганського апеляційного суду.

За плечима Юрія Савича – майже 20 років суддівської діяльності, щоденна наполеглива праця, ухвалення неупереджених, незалежних та справедливих судових рішень, які виносилися іменем України.

Шановний Юрію Миколайовичу! Щиро дякуємо Вам за плідну роботу на ниві здійснення правосуддя, відданість суддівській справі, вклад у розвиток судової системи Луганщини. Бажаємо міцного здоров’я, добробуту, родинного затишку, нових починань та звершень!

 

З повагою
колектив Луганського апеляційного суду