flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Звернення Голови Луганського апеляційного суду

02 вересня 2021, 14:04

Шановні колеги!

Судді та працівники апарату Луганського апеляційного суду!

Сьогодні Вища рада правосуддя ухвалила рішення задовольнити мою заяву про відставку.

Я завжди розумів, що почесна й нелегка місія служіння правосуддю вимагала від мене, як судді, високого рівня відповідальності, мудрості, й таких виняткових особистих якостей: честі, гідності, відданості, а найголовніше – поваги і любові до людей.

За весь час, під моїм головуванням була розглянута значна кількість судових справ з прийняттям рішень щодо захисту прав і свобод громадян та юридичних осіб. Це і є найбільша нагорода для мене, як судді. Й у цьому – велика заслуга моїх колег. Я надзвичайно пишаюся тим, що працював поряд з порядними людьми.

Сьогодні хочу висловити щиру подяку усім колегам, які, розуміючи усі складності, у ці нелегкі часи залишились виконувати свої професійні обов’язки. Велика повага та вдячність суддям у відставці, які, усвідомлюючи велику відповідальність за долі людей, протягом усього життя були відданими служінню верховенству права та закону, з честю і гідністю несли таку важку ношу як право й обов’язок здійснювати правосуддя, приймали участь у відновленні правосуддя на Луганщині у 2014-2015 роках.

Добра Вам, дорогі колеги, здоров'я, життєвої наснаги, родинного затишку та здобутків у професійній діяльності!

 

З повагою

Голова

Луганського апеляційного суду                                                                                                                                          Володимир Гаврилюк