flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк пішов у відставку

02 вересня 2021, 14:30

Сьогодні Вища рада правосуддя звільнила Володимира Кузьмича у відставку за загальними обставинами, а саме - у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Майже 40 років Володимир Кузьмич пропрацював у галузі права. Свій трудовий шлях розпочав у 1981 році на посаді старшого юрисконсульта виробничого об’єднання «Первомайськвугілля».

Одягнув суддівську мантію та присягнув українському народові в 1995 році, ставши суддею Первомайського міського суду Луганської області.

У 2002 році став суддею Апеляційного суду Луганської області.

У 2014 році був обраний Головою Апеляційного суду Луганської області та працював до 2018 року.

У жовтні 2018 року був обраний Головою Луганського апеляційного суду.

Протягом 26 років захищав права, свободи та інтереси громадян.

За два десятки років разом з колегами Володимир Кузьмич прийняв безліч рішень, якими було відновлено справедливість та захищені права та інтереси громадян.

Саме зусиллями та клопіткою працею Володимира Кузьмича, у вкрай складний для сходу України період, вдалось не лише зберегти, але й багато в чому вдосконалити та створити належні умови праці, відновити відправлення правосуддя на Луганщині.

Шановний Володимире Кузьмичу, від імені суддівського корпусу та працівників апарату Луганського апеляційного суду висловлюємо Вам вдячність за багаторічну сумлінну суддівську діяльність, надзвичайну мудрість та людяність, доброзичливе ставлення до колег.

Неймовірно пишаємось тим, що мали нагоду працювати пліч о пліч з Вами та переймати Ваш безцінний досвід. Ваша впевненість, обізнаність і порядність викликають захоплення та щиру повагу, є ознакою високого авторитету людини, судді, юриста й непересічної особистості.

Нехай роки праці будуть Вашою гордістю, а заслужений відпочинок повниться  радісними подіями, новими захопленнями та допоможе розкрити нові грані Вашої особистості! Зичимо Вам міцного здоров’я, життєвих успіхів та родинного затишку!

 

З щирою повагою та вдячністю колектив Луганського апеляційного суду