flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Прессекретар Луганського апеляційного суду взяла участь у тренінгу – моделюванні на тему: «Комунікація судових процесів, пов’язаних із збройним конфліктом в Україні».

12 серпня 2021, 12:05

9-10 серпня 2021 року у м. Києв відбувся тренінг-моделювання  на тему «Комунікація судових процесів, пов’язаних із збройним конфліктом в Україні». У дводенній сесії взяли участь представники судів, які розглядають відповідні справи, прокуратури, слідчих органів, журналісти та представники громадського сектору, яким також доводиться щодня стикатися з такими провадженнями та людськими історіями з фронту та окупації.

 Від Луганського апеляційного суду участь у заході взяла прессекретарка суду Катерина Окопна.

Завдяки професійній команді тренерів та експертів заходу учасники навчились комунікувати з суспільством, тобто не лише доносити інформацію, а й шукати порозуміння під час роботи й висвітлення справ, пов’язаних зі збройним конфліктом в Україні, адже одним з головних пріоритетів є забезпечення права на правду про події війни.

Захід проведено ГО «Вектор прав людини» спільно з Медійною ініціативою за права людини в межах проєкту «Збройний конфлікт в Україні: комунікація заради справедливості» за підтримки Ради суддів України, Офісу Генерального прокурора України з нагляду за розслідуваннями злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту в Україні, Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим та Координаційного центру з надання правової допомоги.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду