flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

В Луганському апеляційному суді відбулись збори суддів!

09 квітня 2021, 12:58

09 квітня 2021 року в приміщені Луганського апеляційного суду за адресою: бульвар Дружби Народів, 16, м. Сєвєродонецьк, відбулися збори суддів Луганського апеляційного суду.

На порядку денному постало питання стосовно утворення колегії суддів за спеціалізацією щодо  розгляду кримінального провадження та внесення змін до Положення про автоматизовану систему документообігу суду та визначення засад формування колегій суддів судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ Луганського апеляційного суду, затвердженого Рішенням зборів суддів Луганського апеляційного суду від 04.10.2018, із змінами.

За результатами розгляду порядку денного та голосування було вирішено включити до автоматизованого розподілу судової справи-кримінального провадження склад суддів судової палати з розгляду цивільних справ, які мають на час розподілу повноваження для здійснення процесуальних дій, задля визначення одного судді-члена колегії щодо розгляду зазначеної справи та внесені зміни до Розділу ІІІ Положення про автоматизовану систему документообігу суду та визначення засад формування колегій суддів судових палат з розгляду цивільних та кримінальних справ Луганського апеляційного суду.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду