flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Відбулась координаційна нарада по підведенню підсумків роботи місцевих судів Луганської області за 2020 рік

26 березня 2021, 17:00

26 березня 2021 року в Луганському апеляційному суді відбулась координаційна нарада з головами місцевих судів Луганської області щодо забезпечення здійснення правосуддя судами Луганської області та підведення підсумків роботи місцевих судів Луганської області за 2020 рік під головуванням голови Луганського апеляційного суду Володимира Гаврилюка.

В нараді взяли участь заступник голови Луганського апеляційного суду Андрій Белах, секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Юрій Савич, секретар судової палати з розгляду цивільних справ Вікторія Коновалова, начальник ТУ ДСА України в  Луганській області Ігор Савенко та член Ради суддів України Світлана Олійник.

Голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк привітав присутніх і висловив подяку за роботу в минулому році, проінформував про стан здійснення правосуддя місцевими загальними судами Луганської області у 2020 році.

Секретарі судових палат з розгляду кримінальних та цивільних справ Луганського апеляційного суду Юрій Савич та Вікторія Коновалова закцентували увагу на якості розгляду справ, додержання розумних строків їх розгляду, дотримання вимог процесуального закону.

 

Начальник ТУ ДСА України в Луганській області Ігор Савенко окреслив основні напрямки діяльності ТУ ДСА України в Луганській області з організації діяльності судів Луганщини у поточному році, стану фінансування у 2020-2021 роках.

Актуальними та проблемними залишаються питання фінансування судових установ, кадрового забезпечення, належної виплати суддівської винагороди та заробітної плати працівникам апаратів судів Луганщини.

Усі обговорені питання взято присутніми до уваги та заплановані шляхи їх вирішення.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду