flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Прессекретар Луганського апеляційного суду отримала сертифікат за успішно пройдений курс онлайн навчання в Національній школі суддів України

05 березня 2021, 09:20

В період з 01 по 04 березня 2021 року прессекретар Луганського апеляційного суду Катерина Окопна пройшла підготовку та підвищення рівня кваліфікації за стандартизованою програмою для спеціалістів із забезпечення звязків зі ЗМІ (прессекретарів) місцевих (окружних) та апеляційних судів у Харківському регіональному відділенні Національної школи суддів України.

Навіть під час вимушеного карантину Національна школа суддів України вживає заходи щодо безперервності процесу суддівської освіти. У зв’язку з цим, навчання відбувалось в режимі онлайн.

Упродовж чотирьох днів викладачі НШСУ навчали прессекретарів судів написанню новин з урахуванням запитів суспільства та розповідали про необхідність моніторингу медійного простору.

Особливу увагу було приділено  особливостям спілкування з особами, які мають інвалідність, та питанням доступності приміщень судів для маломобільних груп населення, зокрема висвітлили етичні основи судової діяльності та професійної етики працівників апарату суду, розібрали оновлені правила поведінки працівника суду та вимоги до дрес-коду.

По завершенню навчання усі учасники отримали сертифікати Національної школи суддів України.

Пресслужба Луганського апеляційного суду