flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Підведено підсумки стану здійснення правосуддя та якості роботи Луганського апеляційного суду за 2020 рік

12 лютого 2021, 11:13

 12 лютого 2021 року в приміщенні Луганського апеляційного суду відбулись збори суддів Луганського апеляційного суду.

 

На порядку денному були наступні питання:

  1. Інформація про стан здійснення правосуддя Луганським апеляційним судом за 2020 рік;
  2. Стан якості здійснення правосуддя судовою палатою з розгляду кримінальних справ Луганського апеляційного суду за 2020 рік.
  3. Стан якості здійснення правосуддя судовою палатою з розгляду цивільних справ Луганського апеляційного суду за 2020 рік.

По першому питанню виступив голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк, який доповів про стан здійснення правосуддя Луганським апеляційним судом у 2020 році та окреслив підсумки тих завдань, які стояли перед судом.

По другому та третьому питанню виступили секретар судової палати з розгляду кримінальних справ Юрій Савич та секретар судової палати з розгляду цивільних справ Вікторія Коновалова, які закцентували увагу суддів на стані якості здійснення правосуддя судовими палатами Луганського апеляційного суду, проблемних питаннях роботи в умовах карантину та шляхах їх вирішення.

За результатами зборів були підведені підсумки роботи Луганського апеляційного суду щодо забезпечення належного рівня правосуддя за 2020 рік, які прийнято до відома та врахування в подальшій роботі.

З базовими показниками роботи суду можна ознайомитись на офіційному сайті суду за посиланнямБазові показники за 2020 рік

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду