flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

В Луганському апеляційному суді розпочато сезон студентської практики

28 січня 2021, 09:30

Луганський апеляційний суд знов радий вітати у своїх стінах майбутніх правників. Наразі в суді стартував період навчальної практики для студентів юридичних спеціальностей. Для проходження практики прибули студенти Луганського державного університету внутрішніх справ імені Є.О. Дідоренка та Східноукраїнського  національного університету ім. В. Даля.

Кілька тижнів досвідчені працівники апарату Луганського апеляційного суду допомагатимуть майбутнім правникам закріпити теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними методами та формами організації роботи в галузі майбутньої професії.

 При проходженні навчальної практики студенти не тільки закріплять та поглиблять теоретичні знання, одержані в процесі вивчення загальних та спеціальних юридичних навчальних дисциплін, а й набудуть вмінь та навичок правозастосовчої практичної діяльності. 

Роботи попереду чимало, тож бажаємо успіхів, адже у нашому суді студенти не просто отримають багаж практичних навичок працівника суду, а й наочно ознайомляться з інноваційними методами роботи, які широко застосовуються у нашому суді.

Сподіваємося, що досвід, набутий студентами під час практичного навчання, стане їм у майбутньому надійним підґрунтям для професійного зростання.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду