flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

ГОЛОВА ЛУГАНСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОМУ ЗАХОДІ З НАГОДИ ПЕРШОЇ РІЧНИЦІ СТВОРЕННЯ ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ СУДОВОЇ ОХОРОНИ У ЛУГАНСЬКІЙ ОБЛАСТІ

11 січня 2021, 10:58

06 січня 2021 року голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк взяв участь в урочистих  заходах присвячених першій річниці створення Територіального управління Служби судової охорони у Луганській області.

На професійне свято до захисників Феміди також завітали начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Луганській області Ігор Савенко, керівник апарату Луганського окружного адміністративного суду Юлія Кабацька та заступник керівника військово-цивільної адміністрації міста Лисичанськ Станіслав Мосейко.

Володимир Гаврилюк привітав судових охоронців Луганщини, подякував їм за принциповість, професійне  виконання обов’язків та побажав усьому колективу ТУ Служби судової охорони наснаги у несенні служби, високої пильності, непохитної рішучості, витримки й мужності в справі служіння державі та народу України!

Найкращих судових охоронців Луганщини було відзначено грамотами та подяками за високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків, особисту ініціативу і самовіддану працю. Крім того, за результатами роботи Управління керівництвом було відзначено кращий відділ, службу та відділення охорони.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду