flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Голова Луганського апеляційного суду взяв участь у Презентації звіту Верховного Суду

18 грудня 2020, 16:29

18 грудня 2020 року голова Луганського апеляційного суду Володимир Гаврилюк взяв участь у презентації Звіту за результатами дослідження «Ставлення громадян України до судової системи» та нового Висновку №23 Консультативної ради європейських суддів «Роль асоціацій суддів у підтримці незалежності судів.

Під час заходу було обговорено звіт за результатами дослідження «Ставлення громадян України до судової системи», роль асоціацій суддів у підтримці незалежності суддів.

Окрім цього, учасники заходу, серед яких були судді Верховного Суду, Конституційного Суду України, судді першої та апеляційної інстанції, члени та представники Вищої ради правосуддя, Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, Національної школи суддів України, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, представники та експерти Ради Європи подискутували щодо підвищення рівня незалежності суддів та довіри до судової системи в Україні.

Презентацію було проведено Верховним Судом спільно з Проєктом Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні».

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду