flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

Луганський апеляційний суд підтвердив доведеність провини чоловіка, засудженого за незаконне зберігання наркотиків

03 листопада 2020, 10:33

Луганський апеляційний суд погодився із позицією сторони обвинувачення та залишив без змін вирок Рубіжанського міського суду Луганської області, яким чоловіка 1998 р.н.  засуджено за ч.2 ст.309 - незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчинене повторно, особою, яка раніше вчинила злочин, передбачений ст. 307 КК України до 6 років позбавлення волі.

Довідково: У березні та червні 2020 року у 22 річного, раніше засудженого за вчинення кримінальних правопорушень пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, їх аналогів та прекурсорів, жителя м.Сватове було виявлено та вилучено поліетиленові пакети із вмістимою в ньому речовиною, обіг якої заборонено – канабісом.

Суд першої інстанції, врахувавши те, що обвинувачуваний у 2019 році вже притягувався до кримінальної відповідальності за збут наркотичних речовин, на шлях виправлення не став та вчинив новий злочин, ухвалив вирок про призначення йому покарання у виді 6 років позбавлення волі.

Захисник засудженного подав апеляційну скаргу, у задоволенні якої йому наразі відмовлено, а вирок Рубіжанського міського суду визнано законним, обґрунтованим та вмотивованим.

 

Пресслужба Луганського апеляційного суду