flag Судова влада України
Увага! Суд не здійснює правосуддя. Підсудність змінено на Дніпровський апеляційний суд

№ 408/476/21-ц Повідомлення для Голянищевої Тетяни Вікторівни

14.07.2021 року

Повідомлення для Голянищевої Тетяни Вікторівни 

про постановлення ухвали у справі № 408/476/21-ц (провадження №   22-ц/810/644/21)

 

У відповідності до вимог ч. 2 ст.1-1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» Луганський апеляційний суд повідомляє Голянищеву Тетяну Вікторівну, адреса місцезнаходження якої знаходиться на тимчасово окупованій території України, про те, що у справі за заявою Голянищевої Тетяни Вікторівни  про встановлення юридичного факту смерті ухвалою Луганського апеляційного суду від 12 липня 2021 року апеляційну скаргу Голянищевої Тетяни Вікторівни  на ухвалу Біловодського районного суду Луганської області від 16 червня 2021 року залишено без руху, запропонувавши останній усунути недоліки апеляційної скарги, протягом десяти днів з дня отримання копії цієї ухвали. Роз’яснено Голянищевій Тетяні Вікторівні, якщо заяву про поновлення строку на апеляційне оскарження не буде подано в зазначений строк або вказані підстави для поновлення строку на апеляційне оскарження будуть визнані неповажними, то буде відмовлено у відкритті апеляційного провадження.

З ухвалою Луганського апеляційного суду від 12 липня 2021 року можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://reestr.court.gov.ua/Review/98256359 .

З моменту розміщення даного повідомлення вважається, що Голянищева Тетяна Вікторівна отримала ухвалу Луганського апеляційного суду від 12 липня 2021 року.

 

Помічник судді Луганського апеляційного суду                                                                                                                              Г.О.Войтенко